Win een Volvo XC40 tijdens de ING Private Banking Golfweek

250 bezoekers krijgen tijdens de ING Private Banking Golfweek de kans om een nieuwe Volvo XC40 te winnen*.Bezoekers die willen deelnemen aan de actie kunnen zich aanmelden voor 2 of 3 juni. Dat kan bij de receptie van Prise d’eau tijdens de ING Private Banking Golfweek.

De eerste bezoeker die op hole 1 van de par 3 baan (130 meter) een hole-in-one slaat wint een prachtige Volvo XC40. Deze wordt beschikbaar gesteld door Van Roosmalen en Volvo Cars Nederland.

 

Gratis aanmelden voor de ING Private Banking Golfweek kan via www.inggolfweek.nl/aanmelden

 

*Disclaimer: De te winnen auto betreft een Volvo XC40 T3 benzine in de kleur Ice White Solid. Eventuele opties en accessoires in overleg tegen meerprijs bij te bestellen. De kansspelbelasting die van toepassing is op deze actie wordt vergoed. De organisatie en de inschrijving ligt in handen van Prise d'eau Golf. Zij stellen een 'official' aan welke beoordeelt of aan de actie voldaan wordt. De eerste deelnemer die een hole-in-one slaat wint de Volvo XC40. Daarna zal de deelname en dus de actie direct worden stopgezet. Golf professionals zijn uitgesloten van deelname. Een deelnemer dient minimaal 18 jaar oud te zijn en krijgt één kans om een hole-in-one te slaan. De prijs is niet in te wisselen voor geld. Bij meer dan het maximaal aantal inschrijvingen kan Prise d'eau Golf een voorronde houden op de driver range. Deelnemen op 1 juni is voorbehouden aan genodigden door Prise d'eau Golf. Op 2 en 3 juni is deelname openbaar. Wijzigingen voorbehouden. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

29 mei 2018 | Redactie GOLF.NL