Introductie Toptracer tijdens ING Private Banking Golfweek

Tijdens de ING Private Banking Golfweek wordt het Top Tracer systeem geïntroduceerd op golfclub Prise d’eau in Tilburg. Zij zijn hiermee de eerste grote golfbaan in Nederland waar gebruik gemaakt kan worden van dit systeem. Top Tracer is wereldwijd dé sensatie op driving ranges.

Het is een technologisch systeem dat voor elke golfer en nog niet golfer het spelletje golf leuker, uitdagender en interessanter maakt. Tijdens de ING Private Banking Golfweek kun je als bezoeker gebruik maken van dit systeem als een van de eerste golfers in Nederland! 

Top Tracer is het systeem waar ze op de Tour de balvlucht van professionals mee inzichtelijk maken. Met een hogesnelheidscamera kun je exact zien hoe de bal vliegt en waar de bal land, dit is zichtbaar op een beeldscherm voor de kijker. Dit systeem is nu ook beschikbaar op de driving range van Prise d’eau. Bij elke mat hangt een scherm waarop de verschillende slagen die je maakt zichtbaar worden en vanuit verschillende hoeken bekeken kunnen worden. Niet alleen kun je dit zien op het scherm op de driving range, er is ook een app waarop je je geslagen ballen kunt vastleggen en bewaren, die je statistieken berekent en bijhoudt, van elke slag maar bijvoorbeeld ook per club.

 

Naast deze tool zijn er ook spelvormen gecreëerd die je zelf maar ook met anderen kunt spelen. Hoe dicht kun je bij een gekozen target slaan, met welke stok sla ik hoe ver, longest drives maar ook wereldberoemde golfbanen zoals Augusta en St. Andrews zijn virtueel te bespelen met dit systeem.

 

Kom naar de ING Private Banking Golfweek en maak als een van de eerste golfers in Nederland gebruik van dit innovatieve systeem. Deel pieken en dalen met medespelers, kom bovenaan het Top Tracer Leaderbord en probeer die plek vast te houden. Daag jezelf maar vooral ook elkaar uit om je steeds weer te verbeteren en beleef de sensatie van het bespelen van ’s werelds mooiste golfbanen, gewoon in Tilburg op Prise d’eau tijdens de ING Private Banking Golfweek.


25 mei 2018 |