Eerste spelers team Europa bekend!

De eerste vier spelers die gaan strijden voor Team Europa zijn: voetbal legendes Kenneth Perez, Marc Degryse en Gianfranco Zola en golftalent en tevens “de zoon van”: Andrea Zola. Aanstaande donderdag worden de volgende spelers van Team Europa bekend gemaakt!

Gianfranco Zola

Gianfranco Zola is een Italiaans voetbalcoach en voormalig topvoetballer. Als speler maakte Zola furore bij onder andere Napoli, Parma en Chelsea. Met Napoli werd hij landskampioen in 1990 en met Chelsea won hij twee keer de FA Cup. Nadat hij in 2005 een punt zette achter zijn spelersloopbaan ging hij zich richten op het trainersvak. De 35-voudig Italiaans international was coach bij West Ham United, Watford, Cagliari en Birmingham City.

Andrea Zola

De Italiaan Andrea Zola is een groot golftalent en ook de zoon van voetbalcoach en voormalig topvoetballer Gianfranco Zola, die ook meedoet aan de Legends Golf Trophy. Net als vorig jaar zal hij weer deelnemen aan de Legends Golf Trophy en met onder andere zijn vader de strijd aangaan met Team Europa tegen Team Nederland.

Kenneth Perez

Kenneth Perez is een voormalig Deens voetbalinternational en een bekend gezicht in Nederland. Na zijn profdebuut bij FC Kopenhagen speelde hij vrijwel zijn hele carrière in Nederland bij clubs zoals MVV, AZ, Ajax, PSV en FC Twente. In 2010 werd hij landskampioen met FC Twente. Na zijn actieve voetbalcarrière is Perez vaak als voetbalanalist te bewonderen op tv bij FOX Sports. 

Marc Degryse

Marc Degryse is een Belgisch oud-topvoetballer. Hij speelde maar liefst 63 interlands voor de Rode Duivels waarin hij 23 keer trefzeker was. De aanvaller speelde voor clubs zoals Club Brugge, Anderlecht, Sheffield Wednesday en PSV. Van 2003 t/m 2007 was Degryse technisch directeur bij Club Brugge. Na die periode is hij veel te zien als voetbalanalist op de Belgische tv.  

Gratis aanmelden kan via www.inggolfweek.nl, kom naar de ING Private Banking Golfweek van 1 - 3 juni op Prise d'eau en zie onder andere deze Legends in actie.


15 mei 2018 | Redactie GOLF.NL