Inschrijving voor Golfweek onderdelen nu geopend

Van 7 tot en met 9 juli staat op Prise d’eau alles in het teken van de ING Private Banking Golfweek. Drie dagen lang geniet je hier van een uitgebreid, divers en gratis programma met topgolf, activiteiten en fun. Boek nu een teetime of een golfles bij De Golf Academie.


Aanmelden

De voorbije weken was het al mogelijk om aan te melden voor de ING Private Banking Golfweek. Toegang tot het evenement is gratis. Wie zich aanmeldt via www.inggolfweek.nl ontvangt zijn of haar toegangsbewijs per e-mail.

Op de golfbaan in Tilburg is drie dagen van alles te doen voor jong en oud, ervaren golfers en beginners. Je kunt er kijken naar topgolf, zelf golfen en een geweldige dag beleven met vrienden of familie.


Inschrijven zelf golfen en golf academy

Op het programma staan tal van activiteiten en events. Deelname is gratis, maar vanwege de verwachte grote belangstelling is het voor een aantal onderdelen nodig om vooraf in te schrijven. Vanaf nu is het mogelijk om een tee time te reserveren voor negen holes op Prise d’eau en aan te melden voor een golfles van De Golf Academie.

Er is nog veel meer te doen en te beleven, zoals het testen van de nieuwste equipment, kijken naar trickshows en Beat the Pro. Doe mee aan een rondje Footgolf en kinderen beleven een fantastische dag in het RAAK! golfpark. Voor deze activiteiten is het niet nodig om van tevoren in te schrijven.

De hele dag door kunnen bezoekers terecht op het Food Court voor een kopje koffie, een lekkere lunch of gezellige borrel.


Drie spannende toernooien

Op zaterdag en zondag  geniet je bovendien van topgolf. Met de Legends Golf Trophy, de ING Cup en het KLM Open Wildcardtoernooi kun je tijdens de ING Private Banking Golfweek kiezen uit drie spannende toernooien!

De Legends Golf Trophy is de Ryder Cup voor (ex-) topsporters waarin acht Nederlandse en acht Europese legends het tegen elkaar opnemen. Voor Nederland komen onder anderen Ronald de Boer, Ruud Gullit en Robert-Jan Derksen in actie. Het Europese team bestaat uit grote namen als Peter Schmeichel, Christian Karembeu en Kenneth Perez. De komende tijd worden meer legends bekendgemaakt.

In de ING Cup strijden jeugdteams van zestien golfclubs tegen elkaar met als inzet gratis toegang tot het KLM Open voor de hele vereniging. Ook voor de beste vijftig pro’s van Nederland staat wat op het spel. Tijdens het KLM Open Wildcardtoernooi staan twee startbewijzen voor het KLM Open op het spel.

Nog geen toegangsbewijs voor de ING Private Banking Golfweek? Meld je hier aan.

07 juni 2017 |