Zo ziet een ideale dag bij de ING Golfweek eruit

Golfliefhebbers van alle leeftijden en alle niveaus kunnen hun hart ophalen tijdens de ING Private Banking Golfweek. Kom kijken, meedoen en genieten van het uitgebreide programma met golfactiviteiten. Zo ziet een ideale dag op Prise d’eau er ongeveer uit!

 

9:00 uur

Begin je bezoek aan de ING Private Banking Golfweek goed en speel ‘s ochtends vroeg meteen negen holes. Op vrijdag, zaterdag en zondag is het mogelijk om een gratis starttijd te boeken op de baanlussen De Leij of De Sijsten. Speciaal voor de ING Private Banking Golfweek worden de holes in toernooiconditie gebracht.

Wil je liever werken aan de verbetering van je swing en techniek? Reserveer dan een gratis les bij De Golf Academie. Pro’s van PGA Holland staan voor je klaar voor een les op maat van vijftien minuten.

Neem je eigen clubs mee of test de nieuwste golfequipmenent. Golf Plaza is aanwezig met een uitgebreid aanbod aan materialen zoals clubs, kleding en schoenen.


10:10 uur

Wie liever eerst rustig wil opstarten, kan terecht bij een van de gezellige koffiebarretjes. Neem je espresso of cappuccino mee de baan in, of gun jezelf een ontspannen moment op het Foodcourt.


10:35 uur

Moedig het team van jouw (favoriete) club aan in de ING Cup. Zestien teams bestaande uit twee jongens en twee meisjes tot 21 jaar spelen om de eer van hun vereniging en toegang tot het KLM Open 2017 voor de hele club. Het is alles of niets: de winnende clubs gaan door naar de volgende ronde, de verliezende teams zijn uitgeschakeld. De eerste ronde en kwartfinales zijn zaterdag, de halve finales en finale worden op zondag gespeeld.


11:45 uur

Met je swing zit het wel goed, maar hoe is het met je traptechniek? Footgolf is de ultieme combinatie van golf en voetbal. Op Prise d’eau wordt speciaal voor de Golfweek een aantal leuke holes en spellen uitgezet en kun je je meten met ex-topvoetballers. Versla jij Gullit, Karembeu en Schmeichel?


12:50 uur

Schuif rond lunchtijd aan in het food court. Lunchen bij de ING Private Banking Golfweek kan bij een van de smakelijke foodtrucks. Geniet van burgers, sandwiches, salades, shakes en natuurlijk traditionele Brabantse worstenbroodjes.


13:20 uur

Op naar het RAAK! golfpark. Hier maken kinderen op een leuke manier kennis met golf en kunnen ze deelnemen aan gave activiteiten zoals Sumogolf, buggy racen en RAAK! minigolf. Terwijl de kids zich vermaken bij GOLF RAAK!, kunnen ouders de baan in om te genieten van topgolf.


14:30 uur

Er is geen spannender format in golf dan teamgolf. Teamwedstrijden staan garant voor volop beleving bij spelers en publiek en bloedstollende ontknopingen. Tijdens de Legends Golf Trophy gaan negen Nederlandse legends en negen  Europese legends de strijd aan. Met fourballs, foursomes en singles is het format vergelijkbaar met de Ryder Cup. Dat belooft vuurwerk!


15:50 uur

Bekomen van de Legends Golf Trophy? Volg ook de spectaculaire ontknoping van het KLM Open wildcard-toernooi: twee keer negen holes strokeplay met als inzet twee startbewijzen voor het KLM Open 2017. Op zaterdag spelen twintig professionals negen holes om één wildcard. Wie de eerste dag naast de wilcard grijpt, krijgt zondag een herkansing. De negentien overgebleven pro’s beginnen weer vanaf nul en spelen opnieuw 9 holes. Wie zien we in september terug op The Dutch?


17.00 uur

Neem aan het eind van de middag plaats op tribunes rond de tee van hole 1. Speciaal voor de ING Private Banking Golfweek wordt deze hole omgetoverd tot een sfeervol stadion. Hier komen sport en entertainment samen. Geniet van een afwisselend programma met trickshows door Mark Reynolds en spectaculaire golf challenges. Wat dacht je van speed golf en Beat the Pro! Sla jij de bal dichter bij de hole dan Robert-Jan Derksen of Thomas Levet, dan kwalificeer je je misschien wel voor Beat the Pro tijdens het KLM Open.


18.10 uur

Geen betere manier om een heerlijke dag op de ING Private Banking Golfweek af te sluiten dan met een gezellige borrel. Geniet van lekkere drankjes, ontmoet oude bekenden en maak je nieuwe golfvrienden. In het Foodcourt kun je nog de hele avond terecht voor lekkere borrelhappen en smakelijke gerechten.

29 juni 2017 | Redactie GOLF.NL