7 redenen voor een bezoek aan de ING Golfweek

De ING Private Banking Golfweek is dé golf experience van Nederland. Zeven redenen waarom golffans dit evenement op Prise d’eau niet mogen missen!


1. Legends spotten

Ruud Gullit, Ronald de Boer, Guus Hiddink, Peter Schmeichel, Christian Karembeu en Gianfranco Zola. Deze en andere sporthelden komen zaterdag en zondag in actie tijdens de Legends Golf Trophy. Negen Nederlandse legends nemen het op tegen negen Europese legends in een teamwedstrijd met een vergelijkbare opzet als in de Ryder Cup. Beleef de spanning van de foursomes, fourballs en singles, spot je favoriete sporters, juich voor je favoriete team en scoor een handtekening van je helden!


2. KLM Open wildcard toernooi

Op Prise d’eau worden de eerste startbewijzen voor het KLM Open 2017 verdeeld. Twintig Nederlandse professionals spelen om twee wildcards. Op zaterdag na 9 holes naast de wilcard grijpt, krijgt zondag een herkansing. De negentien overgebleven pro’s beginnen weer vanaf nul en spelen opnieuw 9 holes. Wie zien we van 14-17 september terug op The Dutch?

 
3. Kids activiteiten

Ook kinderen beleven een fantastische dag op de ING Private Banking Golfweek. Kids zijn de hele dag welkom in het RAAK! golfpark. Er is niks leukers dan samen met vriendjes of vriendinnetjes mee te doen aan al die gave RAAK! activiteiten zoals Sumogolf, buggy racen en RAAK! minigolf. Van te voren aanmelden is niet nodig. Moe en voldaan van al die leuke spellen? Ga langs bij de foodtrucks voor een lekkere suikerspin, poffertjes en popcorn!


4. Fun events op de stadion hole

Aan het programma van de ING Private Banking Golfweek zijn verschillende vernieuwende elementen toegevoegd die de golfsport nog interessanter maken voor de fans. Speciaal voor de golfweek wordt een sfeervol stadion opgebouwd. Sport en fun komen hier samen. Met tribunes rond de tee, een dj en announcers wordt dit de meest levendige hole in golf.

Neem plaats op de tribunes rond de tee van hole 1 en make some noise! Geniet van een afwisselend programma met trickshows door Mark Reynolds en spectaculaire golf challenges zoals speed golf, een neary challenge en Beat the Pro!


5. Win een plek voor Beat the Pro

Na de succesvolle introductie van Beat the Pro op het KLM Open vorig jaar keert het concept ook terug op de ING Private Banking Golfweek. Zaterdag en zondag krijgen bezoekers de kans om een plek te winnen voor Beat the Pro bij het KLM Open 2017.

Sla jij de bal dichter bij de hole dan Robert-Jan Derksen of Thomas Levet, dan kwalificeer je je voor Beat the Pro tijdens het KLM Open!


6. Lekker eten en drinken

Maak een gezellige dag op de Golfweek compleet met een bezoekje aan het Foodcourt! Van ’s ochtends vroeg tot na de laatste putt kun je hier terecht voor lekkere tussendoortjes, een snelle hap, borrel of diner. Begin de dag met een espresso of cappuccino bij Il Berretto en ga voor de lunch langs bij Broodje Jantje of De Kort en ’s avonds geniet je van heerlijke gerechten bij EL Hambre Barbecue en Pazza.

7. Gratis toegang

Tijdens de ING Private Banking Golfweek komt het beste wat golf te bieden heeft samen in Brabant. Het belooft het leukste en meest gezellige golfevenement van het jaar te worden! Met spannende team events, zelf golfen, equipment testing, genieten van Legends, kidsgolf en lekker eten is de ING Golfweek dé golf experience van Nederland! Meld je nu gratis aan.

 


30 juni 2017 | Redactie GOLF.NL