Win eerste Beat the Pro plek bij ING Golfweek

Tijdens de ING Private Banking Golfweek zijn de allereerste plaatsen voor Beat the Pro te winnen. Neem jij het bij het KLM Open op tegen Joost Luiten?


Beat the Pro groot succes tijden KLM Open

Vorig jaar kende het KLM Open een bijzondere primeur. Voor het eerst kregen amateurs de kans om op één hole mee te doen in een toernooi van de European Tour. Beat the Pro was een doorslaand succes bij de deelnemende amateurs, de pro’s en het publiek op hole 14 van The Dutch.

Beelden van de stadion hole en Beat the Pro gingen de wereld over. Naast prominenten als Dirk Kuijt, Winston Gerschtanowitz en Robert-Jan Derksen kregen ruim vijftig amateur golfers de kans om het op te nemen tegen de European Tour professionals.

Na de geslaagde editie in 2016 keert Beat the Pro dit jaar terug op het KLM Open. Opnieuw kunnen amateurs zich voor deze bijzondere ervaring kwalificeren.

Op de ING Private Banking Golfweek is zowel zaterdag als zondag één plek voor Beat the Pro te winnen. Op de driving range van Prise d’eau kunnen bezoekers van de Golfweek zich zaterdag en zondag via een voorronde plaatsen voor de finale later op de dag.

Op de stadion hole strijden de finalisten 's avonds om een ticket voor Beat the Pro tijdens het KLM Open. Op de par 3 hole zetten Robert-Jan Derksen en Thomas Levet een target. De amateur die zijn of haar bal dichter bij de hole slaat dan de pro’s en de andere finalisten kwalificeert zich voor Beat the Pro 2017. Deze amateur golfer zien we tijdens het KLM Open terug tussen de pro's op hole 14 van The Dutch.


03 juli 2017 |