Volg de ING Golfweek ook online

Tijdens de ING Private Banking Golfweek komen drie toernooien, zelf golfen en fun events samen. Mis geen moment van de actie op Prise d’eau. Volg GOLF.NL voor live updates, behind the scenes en unieke content.


GOLF.NL Special

Bereid je optimaal voor op de ING Private Banking Golfweek en lees de GOLF.NL special over het toernooi. In de programmakrant lees je een column van Robert-Jan Derksen, het volledige programma, een preview op de Legends Golf Trophy en waar je moet zijn op Prise d’eau. De programmakrant is exclusief verkrijgbaar op Prise d'eau en nu al online te lezen.

Lees de special hier

Live scoring

In de Legends Golf Trophy worden zaterdag vier foursomes en vier fourballs gespeeld, zondag staan opnieuw foursomes op het programma en de acht afsluitende singles.

De ING Cup bestaat uit vier ronden van negen holes Four-Ball Better-Ball Stableford. In de eerste ronde starten zestien teams en de winnaars gaan door naar de kwartfinale op zaterdagmiddag. De halve finales en de finale worden zondag gespeeld.

Ook het KLM Open Wildcard toernooi duurt twee dagen, maar op zaterdag valt meteen een eerste beslissing. De wedstrijd bestaat uit negen holes strokeplay en de winnaar verzekert zich van deelname aan het KLM Open. Zondag begint iedereen weer op nul en staat opnieuw een wildcard op het spel.

Zaterdag en zondag volg je de standen en uitslagen van deze toernooien op de voet via live scoring op inggolfweek.nl.

Het laatste nieuws en toernooinformatie

Op inggolfweek.nl vind je het laatste nieuws en nuttige info. Naast links naar de uitslagen kun je op de officiële toernooiwebsite ook terecht voor bezoekersinformatie.

Social media

Vanaf vrijdag is er al van alles te doen en te beleven op de ING Private Banking Golfweek. Ook daarvan hoef je niets te missen. Volg GOLF.NL op Facebook, Twitter en Instagram voor highlights vanaf Prise d’eau, de gaafste video’s en unieke behind the scenes content.

#INGGolfweek

Wil je meepraten, heb je een vraag of wil je eigen content delen over het event? De officiële hashtag is #INGGolfweek. Deel je foto's, video's en andere content met deze hashtag en wellicht zie je je post terug op de grote schermen bij de ING Private Banking Golfweek.

05 juli 2017 |