Eerste wildcard KLM Open voor Van Uden

De eerste wildcard voor het KLM Open is een prooi geworden voor Ruben van Uden. 21 professionals streden op de holes van De Blaak van Prise 'd Eau om de eerste van twee wildcards die dit weekend te verdienen zijn.

De 26-jarige Van Uden had slechts 30 (-5) slagen nodig en bleef daarmee Ralph Miller twee slagen voor. Mark Reynolds deelde de derde plaats met Ramon Schilperoord. 

Zondag strijden de 20 overgebleven pro’s opnieuw om één wildcard. In de tweede ronde tellen de resultaten van de eerste ronde niet meer mee en is het format weer 9 holes strokeplay.

Uitslag.

Halve finalisten ING Cup bekend

De halve finalisten van de ING Cup zijn bekend. Op zaterdagochtend stonden 16 clubteams  aan de start voor de felbegeerde ING Cup en KLM Open tickets voor de hele golfclub.

In de eerste ronde vielen acht teams af en streden de overgebleven teams voor een plek in de halve finales op zondag. De gemengde teams (jonger dan 21 jaar) van UGC De Pan, de Eindhovense Golfclub, Burggolf Haverlei en De Heemskerkse wonnen zaterdag twee keer en maken zondag kans op de cup en de toegangskaarten. 

Halve Finale - Zondag 10.10 uur

UGC de Pan vs. Eindhovense Golfclub
Burggolf Haverlei vs. De Heemskerkse

08 juli 2017 | Redactie GOLF.NL