Derksen en Levet trappen Legends Golf Trophy af

De pairings voor de eerste dag van de Legends Golf Trophy zijn bekend. Op de openingsdag van het evenement staan foursomes en fourballs op het programma.

In de ochtend (11.00 uur) staan de foursomes over negen holes op het programma. De teams spelen elk met één bal, die om beurten wordt geslagen. In de eerste flight nemen Robert-Jan Derksen en Taeke Taekema het op tegen Kenneth Perez (1.4) en Frank Arnesen (13.4).

In de tweede flight komen voor Nederland Ronald de Boer (11) en Hein Vergeer (18) in actie. Europa heeft in deze groep een invaller voor de pas in de middag arriverende Christian Karembeu (18): Willem van Hanegem (18). Hij speelt samen met Marc Degryse (8.3).

In de derde flight komt Nederland met Ronald Waterreus (4.5) en Ties Kruize (4.9) in de arena. Zij nemen het op de Italiaanse vader-zoon combinatie met Zola senior (4) en Zola junior (2).

Guus Hiddink (handicap 14) en Ruud Gullit (9.1) treffen in de laatste flight van de ochtend Thomas Levet (0) en Peter Schmeichel (5). Op papier zijn de Fransman en de Deen de betere spelers, maar met handicapverrekening wordt dit al met al een interessant duel om te volgen.

In de middag (14.00 uur) worden over weer negen holes fourballs gespeeld (elke speler speelt tegen zijn eigen handicap en op elke hole telt de beste netto score van het team). 


Foursomes zaterdag:

Taekema/Derksen vs Perez/Arnesen

Vergeer/De Boer vs Degryse/Van Hanegem

Kruize/Waterreus vs G.Zola/Zola Jr

Gullit/Hiddink vs Schmeichel/Levet


Fourballs zaterdag:

De Boer/Derksen vs G.Zola/Levet

Taekema/Vergeer vs Zola Jr./Schmeichel

Hiddink/Kruize vs Perez/Degryse

Gullit/Waterreus vs Arnesen/Karembeu

07 juli 2017 |