Highlights ING Private Banking Golfweek

Aftermovie ING Private Banking Golfweek 2017 
Nog één keer terugkijken op dé golf experience op Prise d'eau in Tilburg.


Team Europa wint Legends Golf Trophy!
Het Europese team heeft de eerste editie van de Legends Golf Trophy gewonnen. Het team van captain Thomas Levet won in de ING Private Banking Golfweek op Prise d’eau met 8,5-12,5 van de Nederlandse legends.


Eindhovensche wint gratis toegang KLM Open voor alle leden
In de ING Private Banking Golfweek streden zestien jeugdteams van Nederlandse golfclubs om de ING Cup. De winst in het toernooi was voor het kwartet van de Eindhovensche. In de finale rekende de Brabantse club af met de Heemskerkse.
Aan de overwinning is een unieke prijs verbonden. Alle leden van de Eindhovensche kunnen het KLM Open 2017 gratis bezoeken.


Wildcards KLM Open voor Miller en Van Uden
Ruben van Uden en Ralph Miller hebben zich verzekerd van deelname aan het KLM Open (14-17 september) op The Dutch in Spijk. De Nederlandse pro’s wonnen zaterdag en zondag het KLM Open Wild Card toernooi tijdens de ING Private Banking Golfweek.

Ralph Miller:


Ruben van Uden:


Europa op voorsprong in Legends Golf Trophy 
Op een stralende tweede dag van de ING Private Banking Golf Week gingen de Legends in een Ryder Cup sfeertje de strijd met elkaar aan.


Beat the Pro
Op de bomvolle stadion hole van de ING Private Banking Golfweek gingen zaterdag 7 amateurs de strijd aan met Robert-Jan Derksen en Thomas Levet! Inzet: deelname aan Beat the Pro tijdens het KLM Open!


Stralende zaterdag op de ING GolfweekHet swingt op de ING Private Banking Golfweek
Christian Karembeu showt zijn moves


De ING Private Banking Golfweek barst los! 
Op de eerste dag van de ING Private Banking Golfweek was er fun, topgolf en veel gezelligheid! Morgen en zondag meer van dit alles!ING Golfweek: Toernooidirecteur Daan Slooter over het KLM Open 2017 
Titelverdediger Joost Luiten kan zijn borst natmaken in het KLM Open. Onder anderen Lee Westwood wordt van 14 tot en met 17 september een van zijn uitdagers op The Dutch in Spijk.


Gullit en Perez gaan voor winst in Legends Golf Trophy
Afgelopen week werden Ruud Gullit en Kenneth Perez op de golfbaan verrast met hun outfits voor de Legends Golf Trophy. Team Nederland en Team Europa zijn klaar voor de ING Private Banking Golfweek.