Zelf Golfen

Zelf golfen op Prise d’eau

Prise d’eau is een genot om te spelen. Niet alleen vanwege de gezelligheid maar ook vanwege de kwaliteit van de 27 holes, die prachtig in het Brabantse land passen. Wil je tijdens de ING Private Banking Golfweek negen holes spelen, reserveer dan nu een teetijd voor vrijdag, zaterdag of zondag. Neem je clubs mee en speel negen holes op één van de leukste banen van Nederland!
Beat the Pro

Win een plek voor Beat the Pro in het KLM Open!

Tijdens de ING Golfweek maak je kans op een plek voor Beat the Pro op het KLM Open. Op de driving range mag je vanaf de Beat the Pro afslag mat vier ballen slaan en proberen de ton te raken op 80 meter afstand. Raak je de ton dan neem je het op zaterdag om 17.00 uur of zondag om 15.15 uur op tegen pro’s Robert-Jan Derksen of Thomas Levet op de eerste tee. Lukt het je hier om de bal het dichtst bij de hole te slaan, dan doe je 13 of 15 september mee aan Beat the Pro op het KLM Open.
Stadion hole

Geniet van wervelende golfshows

Sport en fun komen samen op de speciale stadion hole. Met tribunes rond de tee, een dj en announcers wordt dit de meest levendige hole in golf. Neem plaats in het stadion rond de tee van hole 1 en make some noise! Geniet van een afwisselend programma met trickshows door Mark Reynolds en spectaculaire golf challenges zoals speed golf, een neary challenge en natuurlijk Beat the Pro!
Golf Academie

Boek een gratis golfles!

Op Prise d’eau kun je tijdens de Golfweek ook les nemen bij de Golf Academie. PGA Holland professionals geven 15 minuten instructie/golfles waarmee je kunt werken aan verbetering van je eigen spel. Of je een nieuwe golfer bent, of al meer ervaren, iedereen kan zijn/haar chip en/of swing verbeteren. PGA Holland professionals bieden je handvatten voor het verbeteren van je swing of chip techniek.
RAAK!

Beleef een geweldige dag in het RAAK! golfpark

Tijdens de ING Private Banking Golfweek beleven kinderen een fantastische dag in het RAAK! golfpark. Er is niks leukers dan samen met vriendjes of vriendinnetjes mee te doen aan al die gave RAAK! activiteiten. GOLF RAAK! is een initiatief van ING Private Banking en de NGF met als doel kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met golf. Van te voren aanmelden is niet nodig.
Footgolf

Meet jezelf met topvoetballers!

Footgolf is de ultieme combinatie van golf en voetbal. De regels zijn voor elke golfer bekend: in zo weinig mogelijk trappen moet de bal in de hole. Op Prise d’eau wordt speciaal voor de Golfweek een aantal spectaculaire holes uitgezet. Bezoekers kunnen zich meten met bekende topvoetballers uit Nederland én Europa. Meld je nu aan voor de Golfweek en doe mee!
Equipment Testing

Test de nieuwste golfmaterialen

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van golfmateriaal? Een uitgebreid assortiment van golfmerken bied je de gelegenheid tijdens de Golfweek om de nieuwste golfmaterialen te bekijken en te testen. Er zijn ook leuke prijsvragen waarmee je mooie prijzen kan winnen.