Zelf golfen

Zelf golfen op Prise d’eau

Helaas is het wegens groot succes niet meer mogelijk om een teetijd te boeken voor tijdens de ING Private Banking Golfweek. Maar, wil je beter leren golfen? Het is nog wel mogelijk om een les te boeken bij De Golf Academie.
Beat the Pro

Win een plek in KLM Open Beat the Pro

Tijdens de ING Private Banking Golfweek 2018 maakten bezoekers kans op een plek voor Beat the Pro op het KLM Open. Op de driving range mochten bezoekers vanaf de Beat the Pro afslagmat met vier ballen slaan en proberen de ton te raken op 80 meter afstand. Wordt de ton geraakt? Dan nam je het op tegen pro’s zoals Robert-Jan Derksen op de eerste tee. Lukt het hier om de bal het dichtst bij de hole te slaan, dan doe je mee aan Beat the Pro op het KLM Open!
Stadion hole

Geniet van wervelende golfshows

Sport en fun komen samen op de speciale stadion hole. Met tribunes rond de tee, een dj en announcers wordt dit de meest levendige hole in golf. Neem plaats in het stadion rond de tee van hole 1 en make some noise! Geniet van een afwisselend programma met trickshows door Mark Reynolds en spectaculaire golf challenges zoals een neary challenge en natuurlijk Beat the Pro!
Golf Academie

Boek een gratis golfles!

Tijdens de ING Golfweek is het ook mogelijk je eigen spel te verbeteren door middel van een golfles bij De Golf Academie. De lessen kan je individueel (15 min) of in groepsverband (30 min) volgen en worden gegeven door PGA Holland professionals. Of je een nieuwe golfer bent, of al meer ervaren, iedereen kan zijn/haar chip en/of swing verbeteren. PGA Holland professionals bieden je handvatten voor het verbeteren van je swing of chip techniek. Meld je nu gratis aan voor de ING Private Banking Golfweek en ontvang automatisch een link om je plek in de Academie te reserveren.
RAAK!

Beleef een geweldige dag in het RAAK! golfpark

Tijdens de ING Private Banking Golfweek beleven kinderen een fantastische dag in het RAAK! golfpark. Er is niks leukers dan samen met vriendjes of vriendinnetjes mee te doen aan al die gave RAAK! activiteiten. GOLF RAAK! is een initiatief van ING Private Banking en de NGF met als doel kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met golf. Van te voren aanmelden is niet nodig.
Footgolf

Meet jezelf met topvoetballers!

Footgolf is de ultieme combinatie van golf en voetbal. Op Prise d’eau worden een aantal spectaculaire holes uitgezet. De bezoeker die in zo min mogelijk ‘schoppen’ het parcours aflegt, speelt aansluitend op de Legends Golf Trophy in Beat the Pro Footgolf tegen Van Basten, Gullit of De Boer. Ook kinderen kunnen een Beat the Pro Footgolf plek winnen in RAAK!Funpark. Meld je nu gratis aan voor de ING Private Banking Golfweek en doe mee! Wie weet win jij wel kaarten voor Nederland – Peru op 6 september in de Johan Cruijff Arena!
Equipment Testing

Test de nieuwste golfmaterialen

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van golfmateriaal? Een uitgebreid assortiment van golfmerken bied je de gelegenheid tijdens de ING Private Banking Golfweek om de nieuwste golfmaterialen te bekijken en te testen. Er zijn ook leuke prijsvragen waarmee je mooie prijzen kan winnen.